Art Athena Plattform projects 26-29 may.

[slideshow_deploy id=’723′]

ID:I galleri

 Art Athena Plattform projects 26-29 may.

Director; Artemis Potamianou.

10 av galleriets medlemmar, som var och en hade bidragit med en bild var under temat:

Är du en Europé i så fall varför? 
Den Europeiska identiteten bygger på en stolt tradition av demokrati och humanism, dessa idéer uppfattar vi som centrala för vår identitet och det är utifrån dessa perspektiv vi ser på och agerar utifrån gentemot omvärlden. Vad vi ofta glömmer är att dessa ideal är villkorade och bygger på en exkludering, i varierande grad, av exempelvis kvinnor, homosexuella eller för den delen en generell den Andre. Vi glömmer gärna också att det europeiska kulturarvet även inkluderar ett antal ismer, såsom nazismen och kolonialismen.
Bilderna printades med Digital Print, varje bild fick sitta kvar på sin rulle och dessa hängdes sedan upp i en lina i vår monter. Det blev en mycket inspirerande och vacker installation. Många kommenterade den ovanliga upphängningen.